De drie mooiste Instagram accounts over de Noorse Lofoten


Indrukwekkende rotspartijen, prachtige vergezichten, een ruige zee en veel klassieke vissersplaatjes. Wie de juiste accounts over de Noorse Lofoten volgt krijgt dagelijks een dosis fantastische beelden uit het noorden van Noorwegen. Wij zochten de drie mooiste accounts over deze regio voor je uit. Volgen maar!

@lofoten op Instagram

Het account @lofoten gaat vaak de hoogte in en trakteert zijn volgers dagelijks op de mooiste beelden van grote hoogte. Er worden vaak mysterieuze beelden geplaatst die een goed beeld geven van de landschappen en de natuur in het hoge noorden. Wie zijn eigen foto’s van de Lofoten tagt maakt kans om zelf gedeeld te worden op de pagina.

This view never gets old ? #Lofoten photo by the great @fpenta

A post shared by LOFOTEN (@lofoten) on

@lofotenislands op Instagram

Afgelegen vissersplaatsjes, een voetbalveld midden op een van de vele rotseilanden, en een kanotocht in the middle of nowhere. Het account @lofotenislands laat de Lofoten van alle verschillende kanten zien. Er worden voornamelijk foto’s van andere accounts doorgeplaatst. Ondanks dat er geen eigen foto’s te vinden zijn is het een mooi verzamelaccount dat een follow waard is!

Quiet days at the harbor ? #lofotenislands @theolator

A post shared by Lofoten Islands ?? (@lofotenislands) on

@visit_lofoten op Instagram

Het officiële account van het toeristische bureau van de Lofoten is @visit_lofoten. Hun doel is om zoveel mogelijk mensen richting het hoge noorden te krijgen, en met de vele prachtige beelden die ze op hun account plaatsen lukt dat aardig. Het noorderlicht, felrode Scandinavische huisjes tegen felgroene bergen en bergbeklimmers op hoge toppen. Dit account bewijst nogmaals dat de Lofoten bijzonder fotogeniek zijn.

Categories